Logo Erfgooiers

Deze uitdagende modules zijn een uitbreiding op je kernprogramma. Er zijn verbredende, verdiepende en ondersteunende WWW-modules.

Minstens één middag per week ben je bezig met WWW-modules. Sommige modules kies je helemaal zelf, voor andere geven we je een aanbeveling. Zo krijg je de ruimte om extra tijd te besteden aan een vak, er dieper op in te gaan of om iets helemaal nieuws uit te proberen.

Veel modules zijn voor mavo, havo, vwo en vwo+. Een aantal is speciaal toegespitst op een beperktere groep. Elke periode is er een vast en wisselend aanbod. Je bespreekt met je coach wat het beste bij jou past.

Ben je ambitieus en overweeg je om het gymnasium te doen, dan kies je natuurlijk voor de modules Grieks en Latijn. Dat kun je mooi combineren met wetenschappelijk onderzoek.

MEDIAWIJSHEID (VOOR IEDEREEN) – EXTRA VAKLESSEN – REKENEN EN TAAL – FILOSOFIE – CAMBRIDGE ENGELS – DELF FRANS – INFORMATICA – DEBATTEREN – JOURNALISTIEK PSYCHOLOGIE – OLYMPIADES – HEBREEUWS – BEWEGINGSWETENSCHAP – GRIEKS – LATIJN – PHOTOSHOP – LEGO-GAME – BUSINESSCLASS – WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK (VWO en VWO+)

video

Bewegingswetenschap

video

Businessclass

video

Cambridge Engels

video

Debatteren

video

Journalistiek

video

Klassieke talen

video

Lego Game

video

Photoshop